Afegir a favorits

LA NOVA CUINA DEL PALLARS SOBIRÀ

AA.VV

IVA inclòs

Descripció
El Pallars Sobirà, terra pirinenca, una part emblemàtica d'aquest país català, no s'escapa d'aquesta dinàmica ascendent en la valora ció de les virtuts i els hàbits gastronòmics. Ara, en moure el focus, en desplaçar-nos del context general català al concret pallarè s, a la reflexiò inicial m'hi apareixen per força ingredients com la naturalesa que complementa la necessària relació amb l'entorn, aquella geografia distintiva que atorga al producte l'imprescindible pedigrí/ el patrimoni, l'herència culinària que hem rebut dels avantpassa...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDITORIAL FONOLL
2016
137 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788494375439
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES